Boşanmaktan Korkan Kadının "Hamileyim" Yalanı Bursa'yı Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Boşanmaktan Korkan Kadının "Hamileyim" Yalanı Bursa'yı Alarma Geçirdi

Boşanmaktan Korkan Kadının "Hamileyim" Yalanı Bursa\'yı Alarma Geçirdi

Bursa'da, altı yıldır evli olan ve beş yıldır tedavi görmesine rağmen çocuğu olmayan Fatma Yiğit (26), bu yüzden eşinin kendisini boşamaması için dokuz aydır hamile numarası yaptı.

22.09.2011 12:35

Bursa'da, altı yıldır evli olan ve beş yıldır tedavi görmesine rağmen çocuğu olmayan Fatma Yiğit (26), bu yüzden eşinin kendisini boşamaması için dokuz aydır hamile numarası yaptı. Dün doğum yapmak için gittiği hastanede yalanının ortaya çıkmaması için bu kez bir başka yalan söyleyip bebeklerinin kaçırıldığını öne süren genç kadın Bursa polisini alarma geçirdi. Verdiği çelişkili ifadeler sonucu çapraz sorguya alınan Fatma Yiğit, yalan söylediğini itiraf edinci yaşadığı dram ortaya çıktı.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde oturan Fatma Yiğit altı yıl önce bir fabrikada işçi olarak çalışan Abdullah Yiğit (28) ile evlendi. Çocukları olmadığı için beş yıldır tedavi gören Fatma Yiğit, iddiaya göre bu nedenle eşinin kendisini boşayacağını öğrenince, çareyi hamile numarası yapmakta buldu. Doğumunun yanaştığını söyleyen Fatma Yiğit dün kocasıyla birlikte evlerinin yakınında bulunan Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesine gitti. Eşi otomobili park ederken doğum yapmak için hastaneye giren genç kadın bir süre sonda doğumun gerçekleştiğini, dünyaya gelen erkek bebeklerinin rahatsızlığı nedeniyle doktor tarafından Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne ambulansla yollandığını kendisinin ise evlerine geri döndüğünü söyledi.

Bir süre sonra bu kez tanımadığı bir kadından telefon alan ve bebeklerinin sağlık sorunu nedeniyle helikopter ambulans ile Ankara'ya sevk edildiğini öğrenen Abdullah Yiğit, bu kez eşini arayıp Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesi'ne gelmesini istedi. Bir süre sonra panik içersinde yanına gelen Fatma Yiğit'in, "Çocuğumuzu kaçırmışlar. Şimdi telefon ile öğrendim. Ne yapacağız" diye yakınması karşısında şok olan Abdullah Yiğit, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Verdiği çelişkili ifadeler sonucu polis tarafından çapraz sorguya alınan Fatma Yiğit bir süre sonra gerçeği itiraf etti.

Amacının çok sevdiği eşinin çocukları olmaması nedeniyle kendisinden boşanmasını engellemek olduğunu belirten genç kadın, "Abdullah fabrikada işçi olarak çalışıyordu. Çocuğumuz olmadığı için tüp bebek düşündük. Paramız yetmedi. Onu kaybetmemek için 'Hamileyim' dedim. Abdullah olmayan hamilelik sürecinde karnımın neden şişmediğini bana sordu. Onu, bazı kadınların hamilelik sürecinde karnının hiç şişmeyeceğini söyleyerek ikna ettim. Doğum yapmak için hastaneye geldikten sonra yalanımdan kurtulmak için bir başka yalan uydurup bebeğin kaçırıldığını söyledim. Sonra foyam ortaya çıktı. Kocamı çok seviyorum. Onu kaybetmemek için böyle bir yalana başvurdum. Pişmanım" dedi.

Hakkında, "Suç uydurmak" tan işlem yapılan Fatma Yiğit, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Fatma Yiğit, kendisini affeden eşi Abdullah Yİğit ile evine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmaktan Korkan Kadının 'Hamileyim' Yalanı Bursa'yı Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement