Bostanlıspor'da Büyük Sevinç - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor'da Büyük Sevinç

Bostanlıspor\'da Büyük Sevinç

Türkiye üçüncüsü olan Bostanlıspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

13.12.2011 15:15

Tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Beyzbol Şampiyonası'nda +16 (Büyükler) Yaş Grubu'nda 11 takım arasında Türkiye üçüncüsü olan Bostanlıspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Şampiyonaya kısa bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra katıldıklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Aslında beklediğimiz bir başarıydı. Sporcularımızı şampiyonaya hazırlayan antrenörümüz Bülent Sönmez'e inancımız büyüktü. Aynı zamanda milli takım antrenörü de olan Bülent Sönmez ve ekibi Alanya'da başarılı olarak İzmir'e kupa kazandırdı. Hem antrenörümüze, hem de sporcularımıza teşekkür ediyor, onları kutluyoruz. İzmir Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin destekleriyle bu sporu önce Karşıyakalılar'a sonra da İzmirliler'e sevdireceğiz" dedi.

Erboy, İzmir Üniversitesi, Özel Fatih Eğitim Kurumları, Özel İzmir Ata Koleji'nde en kısa zamanda bu sporu başlatacaklarını, bunun planlamasını yaptıklarını belirterek, "Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü ile protokol yaparak da okullarımızda bu sporun oynanması için çalışacağız. Ön görüşmemizi yaptık. Olumlu geçti" dedi.

TBSF Başkanı Şahin Kömürcü, federasyon genel sekreteri Metin Ejder'den büyük destek gördüklerini ve destek konusunda söz aldıklarını da belirten Avni Erboy, "beyzbolde gelecek şampiyonada hedef büyüyecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor'da Büyük Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement