Bozok Üniversitesi Rektörü Yenifakılı'da Yapımı Süren Sağlık Hizmetleri Myo'da İncele Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bozok Üniversitesi Rektörü Yenifakılı'da Yapımı Süren Sağlık Hizmetleri Myo'da İncele Yaptı

Bozok Üniversitesi Rektörü Yenifakılı\'da Yapımı Süren Sağlık Hizmetleri Myo\'da İncele Yaptı

Boğazlıyan'da gerçekleştirilen Senato toplantısı ve bir dizi ziyaretler sonrasında Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar ve Senato Üyeleri, yapımı devam eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu inşaatını yerinde inceledi.

21.06.2013 15:17  Güncelleme: 15:18

Boğazlıyan'da gerçekleştirilen Senato toplantısı ve bir dizi ziyaretler sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar ve Senato Üyeleri, yapımı devam eden ve 1.350 m2 kapalı alana sahip olan içerisinde öğrenci yurdu ve lojmanı bulunduran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu inşaatını yerinde incelemek üzere Yenifakılı ilçesine geçti.

İncelemelere Boğazlıyan Kaymakam Vekili Coşkun Öztürk, Yenifakılı Belediye Başkanı Hüseyin Uyar ve Yenifakılı Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Karacabay da eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, "yapımı hayırsever işadamı Mustafa Karacabay tarafından yapılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu inşaatını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Biz de üzerimize düşen görevleri yaparak, okul kararını alıp Yükseköğretim Kurumu'na göndereceğiz. Kısa bir süre içerisinde Yenifakılı ilçemizde Sağlık Hizmetleri Yüksekokulumuz hizmete girmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

Rektörümüz, Yenifakılı'da herkesin duyarlılık ve işbirliği çerçevesinde bu projeye destek vermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yenifakılı Belediye Başkanı Hüseyin Uyar da, üç yıl içerisinde anahtar teslim bitirileceğini taahhüt edilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek,"İlçe halkına ve bize inanarak bu heyecanı yaşatmaya vesile olan Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar'a teşekkürlerini ifade ediyorum. İnşallah bizde yüzümüzün akıyla bu işten çıkarak ilk mezuniyet törenini hep birlikte gerçekleştiririz" şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, ziyaret anısına Yenifakılı Belediye Başkanı Hüseyin Uyar'a üniversitemiz logolu çini işlemeli tabak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozok Üniversitesi Rektörü Yenifakılı'da Yapımı Süren Sağlık Hizmetleri Myo'da İncele Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement