Bursa'da iki iş yerinden bozuk para çalarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi'nde bir lokantadan 200 TL bozuk para ile kola alarak Recep Ö. (20) ile Nuri Y. (19) kayıplara karıştı. Aynı şahıslar iki gün sonra merkez Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi'nde de bir hırsızlık olayına karıştı. Bir iş yerinin önünde bulunan oyuncak makinesinin bozuk para bölümünü açan zanlılar, içerisindeki 80 TL'yi alarak kaçtı. Daha sonra aynı mahallede bir çay ocağına girmek isteyen zanlılar mahalle sakinleri tarafından fark edildi. Durumu polise bildiren mahalle sakinleri, şahısların yakalanmasını sağladı.
Gözaltına alınan 2 kişi, emniyette sorgularının ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine götürüldü.
(AF-İHS
23.05.2013 10: 05: 05
TSI
NNNN - BURSA
Son Dakika › Güncel › Bozuk Para Hırsızları Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.