Brad Pıtt, Istanbul 74'ün New York'taki Sergisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Brad Pıtt, Istanbul 74'ün New York'taki Sergisini Ziyaret Etti

Brad Pıtt, Istanbul 74\'ün New York\'taki Sergisini Ziyaret Etti

Istanbul'74 sanat galerisi Sandro Kopp'un ikinci sergisini 28 Ocak'ta New York Lehmann Maupin Galeri'de sanat camiasının ünlü ve başarılı isimlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

06.02.2012 14:49

Istanbul'74 sanat galerisi Sandro Kopp'un ikinci sergisini 28 Ocak'ta New York Lehmann Maupin Galeri'de sanat camiasının ünlü ve başarılı isimlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

New York'taki açılışa birlikte olduğu Tilda Swinton ile katılan Alman asıllı Sandro Kopp'un yağlı boya tabloları, sanatçının skype yolu ile konuştuğu yakınlarının kameraya yansıyan görüntülerinden oluşuyor. Kopp'un dijital çağda insan ilişkilerinin nasıl değiştiğine odaklanan sergisi, yeni eklediği işleri ile Lehmann Maupin'de bu kez "ThereYouAre" adı altında sergileniyor.

Sergiyi sanat koleksiyonerliği yapan ünlü oyuncu Brad Pitt de ziyaret edenler arasındaydı. Sandro Kopp'un işlerini dikkatle inceleyen ve büyük ilgi duyan ünlü oyuncu Brad Pitt sanatçının iki eserini satın aldı.

New York'ta açılışı gerçekleştirilen sergide Kopp'u yalnız bırakmayan dünyaca ünlü isimler arasında birlikte olduğu Tilda Swinton, Bjork, Ryan Mc Ginley, Michael Stipe, WarisAhluwalia, Carine Roitfeld gibi isimler de vardı.

Kopp'un sergisinin ana teması insanlar arasındaki iletişimin hayatımıza giren yeni teknolojiler ile nasıl içerik değiştirdiği.

Sergi, sanatçının onuruna verilen Wes Anderson, David Maupin, Demet Müftüoğlu Eşeli, Frances Mc Dormand ve Stefano Tonchi'nin ev sahipliğini yaptığı özel yemek daveti ile başladı. Aynı gece Waris Ahluwalia ve Ryan Mc Ginley ise serginin after-party'sine ev sahipliği yaptı.

Sergiye dair haberler başta Wall Street Journal ve New York Times gazeteleri olmak üzere dünyanın en önemli sanat ve moda dergilerinde geniş yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brad Pıtt, Istanbul 74'ün New York'taki Sergisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement