Bremen Galatasaraylılar Derneği Kimsesiz Çocuklara Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Bremen Galatasaraylılar Derneği Kimsesiz Çocuklara Yemek Verdi

Bremen Galatasaraylılar Derneği Kimsesiz Çocuklara Yemek Verdi

Bremen Galatasaraylılar Derneği, kimsesiz çocuklara yemek verdi.

18.04.2011 15:40

Bremen Galatasaraylılar Derneği, kimsesiz çocuklara yemek verdi. Heilig Geist Kilisesi salonunda verilen yemeğe çocukların yanı sıra bakıcılar ile dernek yöneticileri de katıldı.

Döner ikram edilen yemekte, güzel ve renkli görüntüler oluştu. Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci, dernek olarak bundan sonra kimsesiz çocuklara ayda bir de olsa yardım ellerini uzatacaklarını söyledi.

Dost Eli Yardım Kampanyası çerçevesinde gerçekleştirdikleri yardımın amacına ulaştığını belirten Küşneci, Otel Balladins kimsesiz çocuklara her ay yemek veriyordu. Otel sahibi Marc Cantauw'un bu girişimi bizi de harekete geçirdi. Biz de dernek olarak belli aralıklarla buradaki çocuklara yardım elimizi uzatacağız. Bugün çocuklarla birlikte olup döner yedik. Onları sevindirmeye, yüzlerini güldürmeye gayret gösterdik. Bunu da başardık. Çocuklarımıza döner, ayran, gazoz ve salata ikram ettik. Yemek sonunda da birer hediye verdik. Bize destek olan ve yardıma emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.

Küşneci dernek olarak bundan sonra da kimsesiz ve fakir çocuklara yönelik yardım girişimlerinde bulunacaklarını, devamlı destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bremen Galatasaraylılar Derneği Kimsesiz Çocuklara Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement