Brıstol-myers Squıbb(Bms) Çalışanları, 2015 Avrasya Maratonunda Toçev İçin Koştu - Son Dakika
Güncel

Brıstol-myers Squıbb(Bms) Çalışanları, 2015 Avrasya Maratonunda Toçev İçin Koştu

Brıstol-myers Squıbb(Bms) Çalışanları, 2015 Avrasya Maratonunda Toçev İçin Koştu

Dünyada sosyal sorumluluk projelerinde öncü olan BMS İlaçları, Türkiye’de uzun yıllardır çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde gönüllülük esasına dayanarak bir çok proje yürütüyor.

07.12.2015 10:45

Dünyada sosyal sorumluluk projelerinde öncü olan BMS İlaçları, Türkiye'de uzun yıllardır çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde gönüllülük esasına dayanarak bir çok proje yürütüyor. BMS, bu sene de 50 çalışanı ve aileleriyle birlikte Avrasya Maratonunda TOÇEV ile birlikte okumaya istekli çocuklar için koştu.

Türkiye'nin çeşitli illerinde okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veren TOÇEV. "Okumak her çocuğun hakkıdır" diyerek çıktıları yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyor.

Konu hakkında açıklama yapan BMS Türkiye Genel Müdürü Dr. Ahu Yazıcı; "Gönüllülük ve dayanışmanın ön plana çıktığı bu yarışta BMS çalışanları, aileleriyle birlikte birbirlerini destekleyerek koşuyu başarıyla tamamladı. 157 yıldır dünyada, 20 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Bristol- Myers Squibb; başta kanser olmak üzere bir çok ciddi hastalık alanında mücadele eden hasta ve hasta yakınları için bilinçlendirme ve farkındalıklık kampanyaları düzenlemektedir. Türkiye BMS'de benzer aktivitelerin Türkiye'de de örneklerini yürütmek için tüm ekipleriyle birlikte çalışmaktadır. BMS, Amerika'da yayınlanan en iyi Kurumsal Sorumluluk sahibi şirketler içersinde son 7 yıldır ilk 10'un içinde yer almış, 2009-2012 ve 2014 yıllarında 1. olmuştur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Brıstol-myers Squıbb(Bms) Çalışanları, 2015 Avrasya Maratonunda Toçev İçin Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement