'Bünyamin Hocayı Tebrik Ederiz' - Son Dakika
Güncel

'Bünyamin Hocayı Tebrik Ederiz'

\'Bünyamin Hocayı Tebrik Ederiz\'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Karabükspor Maçının Ardından Değerlendirmelerde Bulundu.

16.10.2010 01:55  Güncelleme: 09:00

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Karabükspor beraberliğinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada verilen penaltıyı değerlendiren Sağlam, "Bünyamin hocanın verdiği penaltıyı izlemek lazım ama, uzun süredir bu penaltıyı Bünyamin hoca verdi. Gerçekten öyle ise tebrik etmek lazım" dedi.

"KAYBEDİLEN 2 PUANA ÜZÜLDÜK AMA VAKTİMİZ YOK"

Ertuğrul Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada kendi sahalarında oynanan maçta 3 puan almayı beklediklerini söyleyerek, "Kendi sahamızda oynadığımız maçta beklentimiz 3 puandı. Özellikle ilk yarıda ortaya konan mücadeleden ve bunun yanında 2 gol bulup en az 5 tane de pozisyon ürettiğimiz ilk yarı oldu. Çok yüksek tempoda oynadık. Diğer taraftan da tabi, kendi kalemizde 1 pozisyon, 2 gol gördük. Bünyamin hocanın verdiği penaltıyı izlemek lazım ama, uzun süredir bu penaltıyı Bünyamin hoca verdi. Gerçekten öyle ise tebrik etmek lazım. Bir çok karşılaşmada da verilmesini istiyoruz. Geçtiğimiz hafta İstanbul Belediye'de oynanan maçta daha net pozisyon vardı. Tüm hakemlerin de bu pozisyonlarda penaltı kararı vermesini istiyoruz" diye konuştu.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını belirten Sağlam, "İlk devrenin olumlu geçmesinden sonra, ikinci yarı daha umutluyduk. Bu tempoyu devam ettirirsek maçtan 3 puanla ayrılırız diyorduk. Ancak ikinci yarı kötü oynadık. Bunun yanında pozisyon da üretemedik. Son dakikalarda biraz baskımız var gibiydi ama skoru çevirmeye neden olmadı. 2 puan kaybettik. Rakiplerimizle arayı açmak için fırsattı ama olmadı. Ligin ilk 8 haftasında her şeye rağmen 20 puan toplamış ve mağlup olmayan bir takım olarak yolumuza devam ediyoruz. İkinci yarıdaki kötü oyunu sorgulayacağız. Karabükspor'u tebrik ediyorum. İyi takım ve iyi mücadele ettiler. Bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Kaybedilen 2 puana üzüldük ama vaktimiz yok. Manchester United karşılaşmasına hazır hale gelmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, "Ozan İpek oyundan çıktığında tepkisi vardı nasıl karşılıyorsunuz?" yönündeki sorusuna ise Sağlam, "Çok fazla olumsuz değerlendirmemek lazım. Onları çok önemsemiyoruz. Yeter ki fevri bir davranış olmasın. Maçın içerisindeki bu tür olaylarda, oyuncuları anlayışla karşılayabiliriz" cevabını verdi.

Başarılı çalıştırıcı Volkan'ın Manchester maçının kadrosuna alınıp alınmayacağı yönündeki soruya ise, "Bakalım değerlendireceğiz" şeklinde yanıt verdi.

İBRAHİM ÖZTÜRK: "ÇOK ÖNEMLİ 2 PUAN BIRAKTIK"

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu İbrahim Öztürk maç sonrası yapılan basın toplantısında maçtaki galibiyetlerini koruyamadıklarını söyledi.

Çok önemli iki puan bıraktıklarını belirten Öztürk, "Karşılaşmayı ilk yarı ve ikinci yarı olarak değerlendirirsek, ilk yarıda maçı koparacağımız pozisyonlarda gol yedik. Öne geçtiğimizde galibiyeti koruyamadık. İlk yarı çok istedik. İkinci yarı bu düşünceyle sahaya çıktık ama bizim için daha farklı geçti. Biz mücadele ettik. İkinci yarı istediklerimizi yerine getiremedik. Özeleştiriler yapacağız. Çok önemli 2 puan bıraktık. Telafi edeceğiz" diye konuştu.

Emenike ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan İbrahim, "Emenike güçlü fiziği ile oynayan bir futbolcu. Hepimiz biliyoruz. Zorlandığımız bir futbolcu ama çok pozisyon vermedik. Galip ayrılamadık sadece o üzücü" dedi.

Manchester maçına da değinen İbrahim, "Elimizden geleni yapacağız. Biz oyun sistemimizi sahaya yansıttığımız zaman bir çok şeyi başarabiliriz" diye konuştu.

SVENSSON: "KARABÜKSPOR BASKILI OYNADI"

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Svensson maç sonrası şunları söyledi: "İlk yarı oyuna daha hakimdik. Ama ikinci yarı çok pas hatalarıyla top kaybı yaşadık. Karabükspor baskılı oynadı. Biz çok basit goller gördük ve basit top kayıpları yaşadık. Ergic ile oynadığım zaman ofansif oynama şansım oluyor. Insua ve Batalla olunca defansı daha çok düşünmek zorunda kalıyorum"

KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ: "İZLEYENLERE KEYİF VERDİK"

Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz maç sonrası basın toplantısında beraberliği değerlendirdi.

Yücel İldiz iki yarıda da çok farklı bir futbol oynadıklarını belirterek, "İki farklı bir maç oynadık. Oyunun ilk yarısında gerçekten çok gidip gelen bir maç oldu. Beklemediğimiz ataklar yedik. Çok istediğimiz gibi oynayamadık. Bursaspor bizim zaaflarımızdan faydalanarak ataklar geliştirdi. Fazlasını yiyebilirdik. Devre arasında Bursaspor'un güzide ekibimiz olduğunu, bugüne kadar tek gol yiyen takım olduğunu, gerçek oyunumuzu oynarsak yenebileceğimizi söyledim. İkinci yarı oyunun hakimiydik ama gol bulamadık. İki yarılı bir oyun oldu. Bursa gibi bir deplasmandan puan almak bizim için önemliydi. Bursaspor'a Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diliyoruz. Burada da kendi futbolumuzu oynayacağız, zevkli mücadele olacak demiştim. Sanırım izleyenlere keyif verdik" diye konuştuk.

ŞENOL: "MAĞLUP DA OLABİLİRDİK"

Karabüksporlu futbolcu Şenol ise, "Maçı izlerken Bursaspor gerçekten çok tempolu başladı ve golü erken buldular. Oyuna adapte olamadık. Baskıyı üzerimizden attık. Mağlup olabilirdik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Bursaspor deplasmanı çok zor. Takım oyunları çok iyi. 1 puan aldığımız için çok mutluyuz. Bursaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

İLHAN: "1 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Karabükspor'un başarılı oyuncusu İlhan Bursaspor'un yakaladığı pozisyonları değerlendiremediğini belirterek, "Ligin başından beri iyi giden takımımız var. Oynayan oyuncular da çok kaliteli. Bu oyuncular arasında zaman zaman şans geliyor. İnşallah antrenmanlardaki ve maçtaki performansımı arttırıp takımın değişilmez elemanlarından biri olmak istiyorum. İlk yarıyı değerlendirecek olursak istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bursaspor'da geniş alanlar buldu. Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. İlk yarı Bursaspor, ikinci yarı Karabükspor gibiydi maç. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bünyamin Hocayı Tebrik Ederiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement