Bursa - Alphaville'den Nostalji Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Alphaville'den Nostalji Rüzgarı

Bursa - Alphaville\'den Nostalji Rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Bu Yıl 49'uncusu Düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali' Kapsamında Konser Veren Alman Müzik Topluluğu 'alphaville', 1980'li Yıllara Damgasını Vuran Şarkılarıyla Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

29.06.2010 14:42

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında konser veren Alman müzik topluluğu 'Alphaville', 1980'li yıllara damgasını vuran şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir geceye adını yazdıran Alphaville, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Sinevizyon gösterisi ve ışık oyunlarıyla renklenen konserde, şarkılarıyla Bursalılara hareketli anlar yaşatan topluluk üyeleri, sahne performanslarıyla da gönülleri fethetti.

Barış temalı parçalarıyla dikkatleri çeken ve 1980'li yılların en popüler müzik gruplarından olan Alphaville, 'Dance with me', 'Big in Japan', 'Forever Young' ve 'Sounds Like a melody' gibi dillere destan olan şarkılarıyla Bursalı sevenlerine tam anlamıyla müzik ziyafeti çekti. Hayranlarının şarkılarına alkışlarla eşlik ettiği Alphaville, sevenlerine nostaljik bir akşam yaşattı. Sanatçılar, Bursa'da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını da dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Alphaville'den Nostalji Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement