Bursa'daki Cinayet ve Yaralama Davasında Karar - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Cinayet ve Yaralama Davasında Karar

Bursa\'daki Cinayet ve Yaralama Davasında Karar

Alkol aldığı barda silahla bir kişiyi öldürmek ve bir kişiyi yaralamakla suçlanan sanığa müebbet hapis cezası verildi

12.12.2013 09:58

Merkez Nilüfer ilçesinde yaklaşık bir yıl önce alkol aldığı barda bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü, başka birisini de ağır yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, müebbet hapisle cezalandırıldı.

Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "kasten öldürme ve yaralama" ile "Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet" suçlarından tutuklu Ayhan Yılmaz (31) ile maktul Ufuk Argün'ün eşi Özlem Argün katıldı.

Son savunmasını yapan Yılmaz, pişman olduğunu ve mahkemenin takdirine sığındığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığa, "kasten öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası verilmesine hükmetti. Yılmaz ayrıca "kasten yaralama" suçundan 15 yıl, "Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet"ten 1 yıl 6 ay hapis ve bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Görükle Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi'nde, 24 Aralık 2012'de, bir barda alkol alan Ayhan Yılmaz, karşı masada oturan market işletmecisi 41 yaşındaki Ufuk Argün ve market çalışanı Hakan Kıroğlu'na tabancayla ateş etmişti. Göğüslerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Argün ve Kıroğlu, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Argün, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olay yerinden kaçan Yılmaz, merkez Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi'nde polis ekiplerince gözaltına alınmış ve mahkemece tutuklanmıştı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Cinayet ve Yaralama Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement