Bursa Emniyet Müdürü Durmuşlar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Bursa Emniyet Müdürü Durmuşlar Açıklaması

Bursa Emniyet Müdürü Durmuşlar Açıklaması

Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Bize teslim edilen bu emaneti en iyi şekilde koruyacağız" dedi.

16.01.2014 15:17  Güncelleme: 11:19

Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Bize teslim edilen bu emaneti en iyi şekilde korumak ve daha ileri seviyeye taşımak için bütün mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Kamuran Akkuş, 10 Ocak'ta görevine başlayan Durmuşlar'a makamında "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Yeni görevinin, Bursa'ya, polis teşkilatına ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Durmuşlar, şöyle konuştu:

''Bursa çok güzel, çok önemli bir şehir. Tarihi misyonu ve değerleri olan, ülkemizin en önemli ekonomik yatırımlarının bulunduğu bir şehir. Bu şehirde görevde olmak bir gurur vesilesidir. Bundan dolayı beni bu göreve layık görenlere şükranlarımı sunuyorum. Benden önce görev yapanlara da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize teslim edilen bu emaneti en iyi şekilde korumak ve daha ileri seviyeye taşımak için bütün mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız. Bursa'da huzur ve güvenliğin, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması birinci hedefimizdir. Bu gayret içerisindeyiz.''

Akkuş ise AA'nın çalışmaları ve 100. Yıl Vizyonu hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Akkuş, Durmuşlar'a, AA'nın kurumsal renklerini taşıyan ve üzerinde "haber güvercini" simgesi bulunan şekerlik ile özel olarak hazırlanan ''AA 2014 Yılı Takvimi'' hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa Emniyet Müdürü Durmuşlar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement