Bursa Fashıon Week'te İlk Üç Derece İBB'nin - Son Dakika
Güncel

Bursa Fashıon Week'te İlk Üç Derece İBB'nin

Bursa Fashıon Week\'te İlk Üç Derece İBB\'nin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSMEK öğrencileri, Bursa Fashion Week Festivali kapsamında düzenlenen kostüm tasarım yarışmasında ilk üçü kaptırmadı.

24.04.2018 13:35  Güncelleme: 13:36

Moda dünyasının önemli isimlerinin jüride yer aldığı yarışmada ödül alan öğrenciler, İSMEK'e büyük destek veren İBB Başkanı Mevlüt Uysal'a teşekkür etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü bünyesinde halk üniversitesi olarak hizmet veren İSMEK, Bursa Fashion Week Festivali kapsamında düzenlenen kostüm tasarım yarışmasına damgasını vurdu.

Genç tasarımcıları bir araya getirerek kendini gösterme fırsatı sunmak ve Türk moda endüstrisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bursa Fashion Week Festivali'nde, Moda Tasarım Yarışması düzenlendi.

İSMEK öğrencileri; yarışmaya Kadın Giysileri, Artistik Çizim ve Bilgisayarlı Stilistlik branşlarında katıldı. Organizasyonda tasarımlarıyla dikkat çeken 9 İSMEK öğrencisi finale kalırken, yarışmanın birinciliğini, ikinciliği ve üçüncülüğünü yine İSMEK öğrencileri aldı. Teması "Yansımalar" olarak belirlenen yarışmada, İSMEK öğrencilerinden Hale Turan birinci, Ayşegül Aşkın ikinci, Kağan Turgut da üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini alırken öğretmenleri ile İSMEK'e desteği arttıran ve yakın takip eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a teşekkür etti.

Moda dünyasının önemli isimleri Moda Tasarım Yarışması'nın jüri koltuğundaydı. Moda tasarımcısı Muzaffer Çaha, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Ayaydın, Victoria's Secret & Fashion TV Model'i Güney Afrikalı Manken Tinyiko Mathusa ve ünlü Koreograf Asil Çağıl bu isimler arasında yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Fashıon Week'te İlk Üç Derece İBB'nin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement