Bursa'da, gece evine gitmek isteyen 34 yaşındaki Simay H. isimli kadına cinsel tacizde bulunup, amacına ulaşamayınca genç kadını dövüp kaçan 23 yaşındaki Hasan Uluşahan hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Cumhuriyet savcılığı, tutuklu sanık Hasan Uluşahan hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "cinsel saldırı" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
Bursa'da, 6 Şubat'ta gece saat 23.30 sıralarında, arkadaş ziyaretinden sonra Merkez Osmangazi İlçesi Aktarhüssam Mahallesi'ndeki evine gitmek isteyen Simay H., altgeçidi kullanmak istedi. Bu sırada şüpheli, kendisine karşı direnen Simay H.'yi döverek uzaklaştı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay sonrası Simay H. nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis cinsel tacizde bulunan kişinin bir çok suçtan kaydı bulunan Hasan Uluşahan olduğunu tespit etti. Genç kadın tarafından teşhis edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.
Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca, Hasan Uluşahan hakkında yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonunda Uluşahan hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "cinsel saldırı" suçlarından Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Toplam 20 yıla kadar hapis cezası istenen Hasan Uluşahan'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
Son Dakika › Güncel › Bursa Güvenlik Kamerasına Yansıyan Tacize 20 Yıl Hapis Istemi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.