Bursa Hayat Dolu Nuray Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Hayat Dolu Nuray Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'DA Tarihi Irgandı Köprüsü'nden düştüğü tespit edilen ve cansız bedeni derede bulunan Nuray Vatansever toprağa verildi.

17.02.2018 19:51

Bursa'DA Tarihi Irgandı Köprüsü'nden düştüğü tespit edilen ve cansız bedeni derede bulunan Nuray Vatansever toprağa verildi. Ölümüyle arkadaşlarınıda yasa boğan Nuray Vatansever'den geriye sosyal paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar anı olarak kaldı.y

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Evrak Servisi'nde memur olarak çalışan 33 ypaşındaki Nuray Vatansever'in cansız bedeni, dün Tarihi Irgandı Köprüsü'nün altındaki Gökdere'de bulunmuştu. AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından cesedi dereden çıkartılan Nuray Vatansever'ein otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan cesedinde darp, kesici ve ateşli silah izine rastlanamamış, düşerek öldüğü belirlenmişti. Eşinden boşandıktan sonra anne ve babasının yanına yerleşen ve bunalıma girdiği öğrenilen Nuray Vatansever bugün, merkez Osmangazi ilçesindeki Çırpan Camii'de kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Nuray Vatansever'in cenazesine yakınlarının yanı sıra BTSO Meclis üyesi İlhan Parseker ve iş arkadaşları katıldı. Yakınlarının ve çalışma arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı cenaze törenin ardından Nuray Vatansever Turanköy Mezarlığı'da toprağa verilirken geriye ise sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğrafları kaldı.

İntihar ederek yaşamına son verdiği öne sürülen Nuray Vatansever'in ölümüyle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor

Bursa Hayat Dolu Nuray Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Hayat Dolu Nuray Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement