Bursa Kalp Krizi Geçiren Taksiciye Yol Ortasında Dakikalarca Kalp Masajı Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Bursa Kalp Krizi Geçiren Taksiciye Yol Ortasında Dakikalarca Kalp Masajı Yaptılar

Kalp krizi geçiren taksiciye yol ortasında dakikalarca kalp masajı yaptılarBursa'da seyir halindeyken kalp krizi geçiren ticari taksi sürücüsü Mehmet Acar, önce kaldırıma sonra kaldırımda yürüyen yaşlı kadına çarptı.

18.04.2019 15:24

Kalp krizi geçiren taksiciye yol ortasında dakikalarca kalp masajı yaptılar

Bursa'da seyir halindeyken kalp krizi geçiren ticari taksi sürücüsü Mehmet Acar, önce kaldırıma sonra kaldırımda yürüyen yaşlı kadına çarptı. Kalbi duran Acar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajıyla hayata döndürülerek hastaneye kaldırıldı. Bu sırada haberi alarak olay yerine gelen Acar'ın oğlu, gözyaşlarıyla babasının hayata dönmesini bekledi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, taksi şoförlüğü yapan 59 yaşındaki Mehmet Acar, 16 T 0336 plakalı ticari taksiyle seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Önce kaldırıma çıkan Acar, daha sonra kaldırımda yürüyen 61 yaşındaki Saniye Elmas'a çarptı. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını hastaneye kaldırdı. Taksiden indirilen ve kalbi duran Acar'a, sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptı. Yeniden hayata döndürülen Acar, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu esnada haberi alarak olay yerine gelen Mehmet Acar'ın oğlu, Semih Acar, gözyaşlarıyla babasına yapılan kalp masajını izleyerek Ne olursun yapma baba dedi. Acar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, yaralanan yaşlı kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa Kalp Krizi Geçiren Taksiciye Yol Ortasında Dakikalarca Kalp Masajı Yaptılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kalp Krizi Geçiren Taksiciye Yol Ortasında Dakikalarca Kalp Masajı Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement