Bursa Kanser Hastalarına Bedia Akartürk Morali - Son Dakika
Güncel

Bursa Kanser Hastalarına Bedia Akartürk Morali

Kanser hastalarına Bedia Akartürk moraliBursa Kanser Derneği'nin 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde, kanser hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak ve hastalara moral verebilmek amacıyla düzenlediği gecede Türk Halk Müziğinin usta ismi Bedia Akartürk sahne aldı.

03.04.2018 11:34

Kanser hastalarına Bedia Akartürk morali

Bursa Kanser Derneği'nin 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde, kanser hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak ve hastalara moral verebilmek amacıyla düzenlediği gecede Türk Halk Müziğinin usta ismi Bedia Akartürk sahne aldı.

2016 yılında Bursa Onkoloji Hastanesi çalışanları tarafından kurulan ve kanser hastalığına farkındalık oluşturabilmek için çeşitli etkinlikler düzenleyen Bursa Kanser Derneği, Bursa Onkoloji Hastanesi ile birlikte kanser hastalarına moral gecesi düzenledi. 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde kanser hastalığına farkındalık oluşturabilmek için düzenlenen gecede açıklama yapan Bursa Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Arslan, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen etkinlikle hem farkındalık oluşturabilmeyi, hem de hastalara moral verebilmeyi amaçladıklarını belirterek, Kanser hastaları, hastalık sürecinde hep hastane koridorlarında oldukları için onları biraz hastanelerden uzaklaştırıp moral verelim, onlara bu süreçte destek olalım dedik. Gönüllü sanatçılarımız eşliğinde bir konser düzenledik dedi.

MEME KANSERİ JAPON KADIN BAĞLAMA ÇALDI

Etkinlikte, yaklaşık 1 yıldır meme kanseriyle mücadele eden aslen Japon olan ve Türk vatandaşı ile evlenerek Asalet ismini alan Asako Madarati bağlama çalarak türkü söyledi. Söylediği türkülere salonda bulunanlar hep bir ağızdan eşlik ederken, Asako, türkünün bitiminde büyük alkış aldı. Daha sonra sahneye Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Bedia Akartürk çıktı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Akartürk'e salondaki konuklar cep telefonlarının ışıklarını yakarak eşlik etti.

Bursa Kanser Hastalarına Bedia Akartürk Morali
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kanser Hastalarına Bedia Akartürk Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement