Bursa Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Şöleni

Bursa Kent Konseyi\'nden Türk Sanat Müziği Şöleni

Bursa Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu tarafından düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

19.12.2017 10:44  Güncelleme: 10:45

Bursa Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu tarafından Tayyare Kültür Merkezi'nde (TKM) verilen konsere Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu, 2017-2018 sezonunun ilk konserini Tayyare Kültür Merkezi'nde (TKM) verdi. Şef Bahar Güldüren yönetimindeki ve hayatın farklı kesimlerinde yer alan gönüllülerden kurulu koro, hüzzam makamındaki repertuarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken zaman zaman da solo olarak solistler birbirinden değerli eserleri seslendirerek dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, böylesine anlamlı ve güzel bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bursa Kent Konseyi'nin birçok alanda başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Köse, "Kent konseyimiz güzel şehrimiz Bursa'ya çok farklı katkılar sunarken bu etkinlikleri de gönüllü çalışma grupları vasıtasıyla gerçekleştirmesi artı bir değer katıyor. Türk Sanat Müziği konserinin gerçekleşmesinde başta Bursa Kent Konseyi Başkanımız Hasan Çepni olmak üzere emekleri olan herkese, Şefimiz Bahar Güldüren'e ve çalışma grubu üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ise, kent konseyinin bünyesinde 30 farklı çalışma grubu olduğu, bunlardan bir tanesinin de Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu olduğunu ifade etti. Bursa Kent Konseyi'nin muazzam işler gerçekleştirdiğini ifade eden Taşcı, "Yapılan araştırmalara göre dünyada yaşanabilir kentler arasında Bursa var ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ve Bursa Kent Konseyi'nin payı yadsınamaz. Bursa için dertlenen, Bursa için bende varım diyen herkese kapımız açık" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ve Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Rıdvan Çiçek tarafından Şef Bahar Güldüren ile konuk sanatçılara çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement