Bursa Simit Fırınından Çelik Kasayı Çalan Hırsızlar Kameraya Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Simit Fırınından Çelik Kasayı Çalan Hırsızlar Kameraya Yakalandı

Simit fırınından çelik kasayı çalan hırsızlar kameraya yakalandıBursa'nın İnegöl ilçesinde bir simit fırınına giren iki hırsız, kilolarca ağırlıktaki çelik kasayı çaldı.

05.06.2018 15:12

Simit fırınından çelik kasayı çalan hırsızlar kameraya yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir simit fırınına giren iki hırsız, kilolarca ağırlıktaki çelik kasayı çaldı. İçerisinde altın ve nakit para bulunan çelik kasayı işyerinde elleriyle koymuş gibi bulan hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı.

Gece saat 03.00 sıralarında Mahmut Esatbey Caddesi'nde bir simit fırınına, arka kapıyı tornavidayla açarak giren yüzleri maskeli iki hırsız, kamera görüntülerine göre, doğruca çelik kasanın bulunduğu bölüme yöneldi. Elleriyle koymuş gibi buldukları çelik kasayı sürükleyerek dışarı çıkaran hırsızlar, yaklaşık 3 dakika içinde kasayı bir hafif ticari araca yükleyerek kaçtı. Öğle saatlerinde işyerine gelen fırın çalışanı tarafından fark edilen hırsızlık olayı emniyete bildirildi. Görüntüleri kameralara yansıyan hırsızların yakalanması için emniyet ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Fırın işletmecisi Murat Özen, 'Öğle vakti saat 13.00 sıralarında fırına çalışmaya gelen arkadaşımız, kasanın yerinde olmadığını fark edip haber vermesi üzerine fırına geldik. Emniyete haber verdik. Kamera kayıtları incelendi. Kamera kayıtlarında hırsızların iki kişi olduğu, ara sokaktan gelip gece saat 02.55 sıralarında çok rahat bir şekilde içeriye girip, kasanın olduğu yeri nokta atışı bulduğu görülüyor. Kasayı sürükleyip, götürüyorlar. Kasada yaklaşık 100 bin lira değerinde altın, mücevher ve nakit vardı dedi.

Bursa Simit Fırınından Çelik Kasayı Çalan Hırsızlar Kameraya Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Simit Fırınından Çelik Kasayı Çalan Hırsızlar Kameraya Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement