"Bursa'yı Temsil Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Bursa'yı Temsil Ediyoruz"

"Bursa\'yı Temsil Ediyoruz"

BURKENKON Başkanı Semih Pala, Bursa'nın Meşhurları Derneği Başkanı Hasan Acar ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

15.01.2013 15:13

BURMED Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BURKENKON'u ziyaret ederek Semih Pala'dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ve Genel Sekreter Enes Battal Keskin'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Pala, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin destekleriyle BURKENKON'un Türkiye'ye örnek çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Kent Konseyi'nin, Türkiye'de en iyi Bursa'da işletildiğini söyleyen Pala, "Herkese ve her kesime hitap ediyor, söz hakkı veriyoruz. 4 meclis, 34 çalışma grubu ve yüzlerce gönülümüzle projeler üretiyoruz. Diğer şehirlere de önderlik ediyoruz" dedi.

BURKENKON olarak katılımcı kuruluşlarla işbirliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Pala, "Bursa Kent Konseyi katılımcı listesi arasında yer alan sivil toplum kuruluşlarının kapasite gelişimleri için çalışıyoruz. Toplantı salonlarımızı derneklerin kullanımına açıyoruz. Proje yazılması konusunda desteklerimizi oluyor" şeklinde konuştu.

Bursa'nın Meşhurları Derneği'nin çalışmalarının da Bursa'nın tanıtımı açısından çok faydalı olduğunu söyleyen Pala, BURMED ile işbirliği içerisinde Bursa'nın faydasına yönelik yenilikçi fikirler üretebileceklerini belirtti.

BURMED Başkanı Hasan Acar, BURKENKON'un örnek bir marka olduğunu ifade etti. BURMED'in, Bursa ve çevresinde yıllardır tüketilen ürünlerin, ulusal ve uluslararası platformlar da geniş kitlelere tanıtmak için kurulduğunu ifade eden Acar, "Diğer kentlerde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle Bursa'yı temsil ediyoruz. Üreticilere eğitim ve Ar-Ge imkanları sağlayarak, yeni pazarlara "Bursa Markası" sayesinde ulaşarak küçük ve orta ölçekli işletmelere güç katmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bursa'yı Temsil Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement