Yaptığı işin ücretini istedi, darbedilip bıçaklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yaptığı işin ücretini istedi, darbedilip bıçaklandı

Yaptığı işin ücretini istedi, darbedilip bıçaklandı
04.05.2026 00:57  Güncelleme: 00:58

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaptığı bahçe işinin ücretini talep eden bir işçi, iş sahibiyle yaşadığı tartışmanın ardından evinin önünde saldırıya uğradı. İş sahibinin yakınları olduğu iddia edilen 4 kişi tarafından dışarı çağrılan adam, tekme ve yumruklarla darbedildikten sonra sırtından bıçaklandı. Yaralı adam hastanede tedavi altına alınırken, jandarma saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaptığı işin ücretini isteyen şahıs, darbedilip bıçaklandı.

EVİNE GİDİP DIŞARI ÇAĞIRDILAR

Olay, saat 22.30 sıralarında kırsal Yeniceköy Mahallesi'nde Hüseyin A.'nın evinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin A., daha önce bahçe işlerini yaptığı Yılmaz C.'den ücretini istedi. Taraflar arasında çıkan tartışmanın ardından Hüseyin A. evine gitti. Bir süre sonra Yılmaz C.'nin yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi, Hüseyin A.'nın evinin önüne gelerek dışarı çağırdı.

TEKME, YUMRUK, BIÇAK...

Evin önüne çıkan Hüseyin A., şüpheliler tarafından tekme ve yumruklarla darbedildikten sonra sırtından 2 bıçak darbesiyle yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçtı.

DURUMU İYİ

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin A., tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaptığı işin ücretini istedi, darbedilip bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement