Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
19.11.2016 19:30

Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçının ardındanCemal EKENTOK BURSA (DHA)- BURSASPOR'un sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadı.

Bursaspor- Akhisar Belediyespor maçının ardından

Cemal EKENTOK BURSA (DHA)- BURSASPOR'un sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadı. Bursaspor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını söyledi.

HAMZAOĞLU İYİ TAKIMLA OYNADIK

Hamzaoğlu, Her ne kadar son iki maçında çok gol yese de iyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda oyun olarak istediğimizi yapamadık. İkinci yarı oyuna ağırlımızı koyduk. Pozisyonlar bulduk. Takım olarak kazanmak için her şeyi yaptık. En çok orta yapıp, gol girişimi yaptığımız karşılaşma oldu. Haftaya Cuma günü deplasmanda Galatasaray maçımız var. İyi oyun ve mücadele ile Bursa'ya dönmek istiyoruz dedi.

KAFKAS ZOR DEPLASMANDAN PUAN ALDIK

Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Zor bir deplasman puanla aldık. Mutluyuz. İlk etapta isteklerimizinin başında rakibimizin pas bağlantıları kesmek istedik. Belli pozisyonlarla hücuma çıkmak istedik. Bunda zaman zaman başarılı olduk. Tabi seyirci baskısını yediğimiz anlarda sıkıntı yaşadık. 2 oyuncumuzun sakatlanması bizim için hamle yapma sıkıntısı yarattı. Zor deplasmanda alınan 1 puan önemli. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarı diliyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement