Bursaspor, Osmanlıspor Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Osmanlıspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Bursaspor, Osmanlıspor Hazırlıklarını Sürdürdü

BURSASPOR 16 Ekim 2016 Pazar günü saat 13.30'da Timsah Arena'da oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

12.10.2016 13:38

BURSASPOR 1 6 Ekim 2016 Pazar günü saat 13.30'da Timsah Arena'da oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapan takımımız, son bölümde taktik çalışma yaptı.

Milli takımdan dönen kaleci Harun Tekin ve forvet Kubilay Kanatsızkuş takımla birlikte çalıştı. Sakatlıkları bulunan Cristobal Jorquera, Merter Yüce ve Josua John takımdan ayrı düz koşu yaptı. Del Valle ise Cuma günü takıma katılacak.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Osmanlıspor Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement