Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

10.11.2016 11:27

Antakya'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Antakya'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Antakya Kültür Merkezi'nde, Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma töreninde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Okul Müdürü Abdulkadir Yardımcı, yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu ve yaşadığı çağı aşıp gelecek çağlara da ışık tutacak büyük bir lider olduğunu belirtti.

Yardımcı, Atatürk'ün vatanına ve milletine yüce duygularla bağlı, vatan savunmasını her şeyin üzerinde tutan, kendisini çok sevdiği milletine adamış bir devlet adamı ve komutan olduğunu kaydetti.

Törende öğrencilerin şiirler okumasının ardından okul öğretmeni Orhan Tekinalp, Atatürk'ün kişiliği ve özelliklerini anlattı.

Anma etkinliği kapsamında ayrıca Osman Ökten Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Atatürk" resim sergisi ve Atatürk kıyafetleri kreasyonlarının yer aldığı sergi gezildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika


Advertisement