Büyükçekmeceliler Sağlıklı Bir Hayat İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmeceliler Sağlıklı Bir Hayat İçin Yürüdü

Büyükçekmeceliler Sağlıklı Bir Hayat İçin Yürüdü

Büyükçekmeceli vatandaşlar sağlıklı bir hayat için “Belediyemiz ile yürüyoruz” temalı sağlık yürüyüşünde buluştu.

27.04.2014 17:03

Büyükçekmeceli vatandaşlar sağlıklı bir hayat için "Belediyemiz ile yürüyoruz" temalı sağlık yürüyüşünde buluştu.

Büyükçekmece Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı'nın iş birliğiyle "Belediyemiz ile yürüyoruz" temalı sağlık yürüyüşü düzenlendi. Büyükçekmece halkının yoğun katılım gösterdiği yürüyüş, hareketsiz bir yaşam tarzının benimsenmesi sonucunda obezite, kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, diyabet, osteoporoz gibi kronik hastalıkların görülme sıklığının arttığına dikkat çekmek amacıyla yapıldı.

Renkli görüntülerin sergilendiği yürüyüşe katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, fiziksel aktivitenin, her yaşta sağlığa yararlı olduğunu vurgulayarak, "Yetişkinlerin haftanın 5 günü en az 30 dakika yürümesi gerekiyor. Sağlıklı yaşam için Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen projede 'Belediyelerimiz ile Yürüyoruz' etkinliği örnek bir proje olmuştur" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmeceliler Sağlıklı Bir Hayat İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement