Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Güney Afrika'da düzenlenecek 2. Dünya Kentsel Parklar Birliği Kongresi'ne "Biyoçeşitlilik ve Kentsel Doğa Koruma" teması kapsamında "Karkamış Taşkın Ovası Sulak Alanı" projesiyle davet edildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Güney Afrika Cape Town'da, 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenecek 2. Dünya Kentsel Parklar Birliği Kongresi'ne katılacak.
Başkanlık, Gaziantep'te biyoçeşitlilik, kentsel doğa koruması ve taşkın sulak ovalar hakkında katılımcıları bilgilendirecek. Deneyimlerini ve tecrübelerini katılımcı ülkelerle paylaşacak Büyükşehir Belediyesi tarafından elde edilecek sonuçlar da değerlendirilecek.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, çalışmalarını bilimsel tabana oturtup, ulusal-uluslararası peyzaj uygulamalarını güncel takip ederek Gaziantep şehrine yakışan uygulamalarla Türkiye'de bu bazda yürütülen çalışmalara örnek oluyor.
Son Dakika › Güncel › Büyükşehir Belediyesi Güney Afrika'da Gaziantep'i Temsil Edecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?