Büyükşehir'den Çocuklara Sokak Hayvanları Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Çocuklara Sokak Hayvanları Eğitimi

Büyükşehir\'den Çocuklara Sokak Hayvanları Eğitimi

Büyükşehir tarafından Kur'an kurslarına devam eden çocuklara yönelik sokak hayvanları ile doğru iletişim eğitimi verildi.

20.08.2015 08:53  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından camilerde çocuklara, sokak hayvanları ile doğru iletişim konulu eğitim gerçekleştirildi. Sunumları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan veteriner hekimler Mehmet Çetinkaya ve Hüseyin Uzuner gerçekleştirdi.

HAYVANLAR İLE DOĞRU İLETİŞİM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen eğitimde çocuklara hayvanlar ile doğru iletişimin nasıl kurulacağı anlatıldı. 24 Kur'an kursundan 2 bin 150 çocuğun katıldığı eğitim kapsamında öğrencilere ''Hayvanlar ile doğru iletişim'' el kitabı hediye edildi. Eğitimlerde çocuklara hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği, hareketlerinden ve tavırlarından ne anlatmak istediklerinin yer aldığı sunum gerçekleştirildi. Öğrenciler öğrenmek istediklerini sıklıkla eğitmenlerine sorarak, sokak hayvanları hakkında bilinmeyenleri öğrendi.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvanlara gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve eğitimlerde Kur'an kurslarına gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu dile getiren İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, ''Bir hadis ile söze başlamak istiyorum. Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin. Büyükşehir'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan da şu sıcak günlerde evlerinin önüne sokak hayvanları için bir kap bırakmalarını rica ediyoruz'' dedi. Öte yandan eğitimlerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık, ''Önemli olan çocuklarımıza doğru bilginin aktarılması bunun için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Çocuklara Sokak Hayvanları Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement