Çamaşırlarınıza Hassas Dokunuş - Son Dakika
Güncel

Çamaşırlarınıza Hassas Dokunuş

Çamaşırlarınıza Hassas Dokunuş

Çamaşır bakımındaki tecrübesini sıvı deterjana da taşıyan Bingo, Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Serisi ile çamaşırlarınıza özel ilgi gösterecek.

29.07.2013 16:59

"Para İade Garantisi" ile iddiasını ortaya koyan Bingo, kadınların çamaşır bakımındaki öncelikli tercihi olacak.

Şık ambalajları ve performansına olan güveni ile dikkat çeken Yeni Bingo Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Serisi, Bingo Siyah, Bingo Renkli ve Bingo Narin olmak üzere, çamaşır bakımında farklı ihtiyaçları karşılayan 3 varyantı ile raflarda yerini alıyor.

Bingo'nun kadınların çamaşır yıkama alışkanlıklarını araştırarak, ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda ürettiği Bingo Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Serisi'nde yer alan Bingo Siyah, renkleri kumaşa sabitleme özelliği ile siyah renkteki kıyafetlerinizi ilk günkü haliyle koruyor. Bunun yanı sıra, Bingo Narin ipek, yünlü gibi narin dokulu kıyafetlerinizin yıpranmasını engellerken, Bingo Renkli, renk transferini önleyerek renkli çamaşırların ilk günkü canlılığıyla kalmasını sağlıyor.

Bingo Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Serisi'nin iddiasını "Para İade Garantisi" ile ortaya koyan Bingo, ürünlerine olan güvenini, kullanıcılarına verdiği memnuniyet garantisiyle kanıtlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamaşırlarınıza Hassas Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement