Çamlık Alanda Vatandaşlara Kan Şekeri Ölçümü - Son Dakika
Güncel

Çamlık Alanda Vatandaşlara Kan Şekeri Ölçümü

Çamlık Alanda Vatandaşlara Kan Şekeri Ölçümü

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümü, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

22.01.2013 15:01

Beylikdüzü Belediyesi'nin halkın sağlığını yakından takip etmek amacıyla yaz ve kış aylarının belirli dönemlerinde düzenlediği ve Çamlık alanda organize ettiği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümü, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Son yapılan kan şekeri ölçümünde vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Sağlık için yaşam boyu spor" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün belediye karşısındaki Çamlık alanda organize ettiği "açlık kan şekeri ve tansiyon" ölçümüne katılım yoğun oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaret ettiği Çamlık'ta spor yapan vatandaşlarla sohbet etti. Ücretsiz olarak yapılan kan şekeri ve tansiyon ölçümlerinden sonra vatandaşlara sağlıklı yaşamın temel besinlerinden olan elma ikramı da yapıldı.

Sağlık İçin Yaşam Boyu Spor

Beylikdüzün'de yaşayan herkesin en iyi şekilde spor yapabilmesi için birçok yatırıma imza attıklarını belirten Başkan Uzun, "Düzenli olarak bende spor yapmaya özen gösteriyorum. Sağlık için yaşam boyu spor diyorum. Ölçüm uygulamaları ile de sağlığınızı yakından takip edebilmeniz için hizmeti ayağınıza getirmek istedik. Memnuniyetinizi görebiliyorum. Bu bizi mutlu etti" dedi. Beylikdüzü Belediyesi'nin ücretsiz olarak her ay sunduğu hizmetten dolayı oldukça memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, İlçe genelinde yürüyüş, step ve spor aletli jimnastik yapmalarına olanak sağlayan Başkan Uzun'a teşekkür ettiler.

Çamlık Alandan Barış Mahallesi'ne Geçildi

Çamlık alanda spor yapan vatandaşların kan şekeri ve tansiyon ölçümleri etkinliğini ziyaret eden Başkan Uzun, ziyaret sonrasında yine her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle gezilerine katılarak, bu hafta soluğu Barış mahallesi 'nde aldı. Başkan Uzun, Sacit Ateş Camii'nde kılınan sabah namazından sonra Mahalle Muhtarı Halim Cesur rehberliğinde, ekibiyle birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

Sıcak Çorba da İçildi

Bölgedeki sorunlarla yakından ilgilenerek en kısa zamanda çözümü için ekibine talimat veren Başkan Uzun, Barış Mahallesi'ndeki yeşil ortam ve koruluğun önemine vurgu yaparak, doğal ortamın korunması gerektiğini ve daha yeşil bir Beylikdüzü için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini temenni ettiğini belirtti. Bölgedeki incelemelerin ardından Başkan Uzun, beraberindekiler ile birlikte Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde sıcak çorba içti.

Programa; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Osman Dinç, Tahir Sert ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır, birim müdürleri ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamlık Alanda Vatandaşlara Kan Şekeri Ölçümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement