Çanakkale'de Paralel Devlet Yapılanması Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale'de Paralel Devlet Yapılanması Operasyonu

29.12.2015 16:03

Çanakkale’de, Cumartesi günü düzenlenen paralel devlet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve işlemleri süren 20 kişiden 9’u savcılık tarafından tutuklanma istemiyle, aralarında ÇOMÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in de bulunduğu 11 kişi ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi.

Çanakkale'de, Cumartesi günü düzenlenen paralel devlet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve işlemleri süren 20 kişiden 9'u savcılık tarafından tutuklanma istemiyle, aralarında ÇOMÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu 11 kişi ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi.

Çanakkale merkezli 10 ilde Cumartesi sabahı Paralel Devlet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 28 kişiyi göz altına almıştı. 28 kişiden 8'i, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Kalan 20 kişiden 9'u savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle, 11'i ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Paralel Devlet Yapılanması Operasyonu - Son Dakika


Advertisement