Çanakkale Valisi Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Valisi Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Çanakkale Valisi Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi\'ni ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. yarısının açılışı dolayısıyla yenileme ve güçlendirme çalışmaları tamamlanarak eğitim ve öğretime açılan Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Aktaş, okulun fiziki ve eğitim durumuna ilişkin bilgi aldı ve öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca öğretmenler ve velilerle de bir araya gelerek yeni eğitim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

05.02.2024 11:04  Güncelleme: 07:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. yarısının açılışı dolayısıyla yenileme ve güçlendirme çalışmaları tamamlanarak eğitim ve öğretime açılan Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ve Şube Müdürü Cengiz Yılmaz'ın da bulunduğu ziyarette Vali Aktaş, Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hamdi Taşkın ile görüşerek okulun fiziki ve eğitim durumuna ilişkin bilgi aldı.

Vali Aktaş, öğrencilere de derslerinde başarılar diledi.

Ziyaretinde öğretmenlerle ve velilerle de bir araya gelen Aktaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. yarısının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale Valisi Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement