Canlı yayında açıkladı! Veyis Ateş mesleğine devam edecek mi? - Son Dakika
Güncel

Canlı yayında açıkladı! Veyis Ateş mesleğine devam edecek mi?

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği ileri sürülen Veyis Ateş, "Gazeteciliğe devam etmeyi düşünüyor musun?" sorusunu canlı yayında cevapladı. Ateş, "Üstümden tren geçti. Tekrar böyle bir şey düşünür müyüm? Çok emin değilim. Çocuklarıma kendime vakit ayıracağım. Tazminatımla oturup geçineceğiz" ifadelerini kullandı.

19.06.2021 09:54  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk TV'de İsmail Saymaz'ın moderatör olduğu programda hakkındaki kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiasına yanıt veren Veyis Ateş, mesleğine devam edip etmeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

"ANLIMIN AKIYLA YAPTIM"

İsmail Saymaz'ın "Gazeteciliğe devam edecek misin sorusuna Ateş, "Mesleğim bu benim. Üstümden tren, kamyon geçti. Tekrar böyle bir şey düşünür müyüm? Çok emin değilim. Bakacağız, göreceğiz. Yıllardır severek yaptım. Anlımın akıyla yaptım. Başka bir gelirim yok. Tazminatımla oturup geçineceğiz. Başka bir gelirim var mı araştırılsın. İstifaya göre tazminatım için şirketim gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında açıkladı! Veyis Ateş mesleğine devam edecek mi?

Son Dakika Güncel Canlı yayında açıkladı! Veyis Ateş mesleğine devam edecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement