Canlı yayında konukların tartışması sunucuyu çıldırttı: Bağırtmayın beni, sesi kıs - Son Dakika
Güncel

Canlı yayında konukların tartışması sunucuyu çıldırttı: Bağırtmayın beni, sesi kıs

Dün akşam ekonomik hamlelerin konuşulduğu HaberTürk canlı yayınında ortam bir anda gerildi. Konuklardan Cem Küçük ve Ersan Şen'in tartışması bitmeyince moderatör Hülya Hökenek zor anlar yaşadı. Kimseyi susturamayan Hökenek, çareyi "Bağırtmayın beni rica ediyorum." diyerek konukların mikrofonlarının sesini kıstırmakta buldu.

11.06.2022 07:43  Güncelleme: 08:11

HaberTürk ekranlarında dün akşam gerçekleştirilen Enine Boyuna programına, hukukçu Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük'ün bitmek bilmeyen tartışması damga vurdu.

HARARETLİ TARTIŞMA BİTMEK BİLMEDİ

Son ekonomik hamleler, faiz kur vb. konularında anlaşamayan konuklar bir anda tartışmaya başladı. Uyarılara aldırış etmeyen Küçük ve Şen, uzun süre bağırdı.

"BAĞIRTMAYIN BENİ"

Bütün seslerin üst üste gelmesinin ardından moderatör Hülya Hökenek zor anlar yaşadı. Hökenek'in "Yapmayın Allah aşkına. Bağırtmayın beni" sözlerine de aldırış etmeyen konuklar tartışmaya devam etti. Moderatör en sonunda rejiye seslenerek "Sesleri kısın" dedi. Hemen ardından sesler ekrandan alındı, program diğer bir konuklar devam etti.

Canlı yayında konukların tartışması sunucuyu çıldırttı: Bağırtmayın beni, sesi kıs

Son Dakika Güncel Canlı yayında konukların tartışması sunucuyu çıldırttı: Bağırtmayın beni, sesi kıs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali murat Çetinkaya: yahu cem küçük denilen adamın kalibresi kaç ki ersan hocayla boy ölçüyor allah aşkına bu gibi insanları ekrana çıkartmayın 6 0 Yanıtla

Advertisement