ÇATIDER, 82'ye Ulaşan Üye Sayısı ile Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

ÇATIDER, 82'ye Ulaşan Üye Sayısı ile Büyümeye Devam Ediyor

ÇATIDER, 82\'ye Ulaşan Üye Sayısı ile Büyümeye Devam Ediyor

Sümer Plastik Ambalaj, Ada Endüstri Ürünleri, META Dekorasyon, ME-CE Metal Kaplama ve MSK Metal Kaplama ÇATIDER'in yeni üyeleri oldu.

22.05.2013 14:56

Çatı sektörünün yüzde 65'ini ÇATIDER üyeleri oluşturuyor

Çatılar konusunda inşaat sektörünü ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi, sektörün sorunları için çözüm yolları geliştirmeyi misyon edinen Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), hızla büyümeye devam ediyor. Kısa sürede beş yeni firmanın katılımı ile derneğin üye sayısı 82'ye ulaştı.

ÇATIDER üyelerinin ciro olarak sektörün yüzde 65'ini oluşturduğunu söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yeni üyelerin de katkısıyla derneğin çok daha verimli çalışmalara imza atacağını vurguladı. Bir sektördeki sorunların çözümünün ve sağlıklı büyümenin ancak o sektörün aktif sivil toplum kuruluşları sayesinde sağlanabileceğine dikkat çeken Yavuz, "Dernek olmak her zaman daha güçlü olmak demektir. Bizlerin de Türk çatı sektörünü hak ettiği yerlere ulaştırabilmemiz ve bundan hep birlikte fayda sağlayabilmemiz ancak ÇATIDER çatısı altında hareket etmekle mümkün… Bu nedenle sektörümüzdeki tüm üretici, distribütör ve uygulamacı firmaların derneğimize katılımlarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ÇATIDER, 82'ye Ulaşan Üye Sayısı ile Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement