Celalettin Güvenç Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Celalettin Güvenç Muhtarlarla Buluştu

Celalettin Güvenç Muhtarlarla Buluştu

Şanlıurfa eski Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği’nin her hafta düzenlenen toplantısına katıldı.

29.12.2013 15:03

Şanlıurfa eski Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği'nin her hafta düzenlenen toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği tarafından her hafta düzenlenen sorunların yanı sıra yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarenin yapıldığı toplantıya konuk olarak katıldı. Muhtarlarla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen Güvenç, 1 Nisan'dan itibaren tüm sorunların üstesinden geleceklerini ve yaşanabilir daha güzel bir Şanlıurfa oluşturacaklarını belirtti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak, İsmail Güneş ve Nihat Kılıç ile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Güvenç'e burada muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı İ.Halil Haktan Kaçmaz ve üye muhtarlar, Güvenç'e mahalle sorunlarının tartışıldığı toplantıya katılması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Güvenç 1 Nisan tarihinden itibaren muhtarlarla istişare yaparak, Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı İ.Halil Haktan Kaçmaz mahallelerinin öncelikli sorunun elektrik olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ı sevdiklerini belirten Kaçmaz, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek varsa taleplerimiz alınmalı ve sorunlarımız dinlenmeli. Bu sorunların çözüm yoluna gidilmelidir. Biz zaten sizin valiliğiniz döneminde yaptığınız çalışmaları yakından biliyoruz ve Urfa'mız için de en iyi hizmeti yapacağınızdan şüphemiz yok. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyoruz. Allah'ın izniyle her zaman da destek olacağız. Şanlıurfa'mıza hizmet eden herkesi başımıza taç ederiz."

Güvenç de, konuşmasında şunları söyledi: "Her gittiğimiz yerde bizi bağırlarına bastılar. Onlar bize güveniyor biz de onlara hizmetkar olmaktan mutluluk duyacağız. Allah'ın izniyle bütün sorunlarımızı el birliğiyle ve düzenli olarak istişareler yapıp, çözüme kavuşturacağız. Biz hep birlikte Şanlıurfa'ya hizmet edeceğiz."

Büyükşehir belediyesi imkanlarının valiliklerden çok daha fazla olduğunu vurgulayan Güvenç, sözlerini şöyle tamamladı: "Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları valiliklerden daha fazla oluyor. Dolayısıyla şehrimizin en ücra köşelerine, yeni statü ile mahalle olan köylerimize bile en iyi hizmeti götüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Başbakanımıza, Şanlıurfalılara layık olmaya çalışacağız." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Celalettin Güvenç Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement