Cendere Yolu'nda Korkunç Kaza - Son Dakika
Güncel

Cendere Yolu'nda Korkunç Kaza

Cendere Yolu\'nda Korkunç Kaza

Kağıthane Cendere Caddesi'nde bir beton mikseriyle bir vidanjör kafa kafaya çarpıştı.

22.11.2012 14:08

Kağıthane Cendere Caddesi'nde bir beton mikseriyle bir vidanjör kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta sıkışan 3 kişi uzun uğraşlar sonucu çıkarılırken, kaza anı da bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay saat 10: 30 sıralarında Kağıthane Cendere Caddesi ile Kemerburgaz Caddesi birleşiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Veysi Bakır (29) yönetimindeki 34 ZE 5078 plakalı beton mikseri Kağıthane'den Kemerburgaz istikametine seyir halindeyken karşı şeritten gelen 54 KE 366 plakalı Erkan Karagel(34) yönetimindeki İSKİ'ye ait Vidanjörle kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonucu beton mikseri sürücüsü Veysi Bakır, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye götürüldü. Vidanjörde bulunan sürücü Erkan Karagel ile yanındaki Gökhan Akarca(25) ise şoför mahallinde sıkıştığı için itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışması sonucu çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Vidanjörden ilk olarak Gökhan Akarca çıkarıldı. Erkan Karagel ise her iki bacağının sıkışmasından dolayı yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışma sonrası çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında acı çektiği gözlenen Erkan Karagel'e sağlık ekipleri sıkıştığı yerden ilk müdahalesini yaptı. Yaralılar uzun uğraşlar sonucu kurtarılarak hastanelere kaldırılırken Kemerburgaz Caddesi'nde trafik her iki yönde yaklaşık 2 buçuk saat durdu.

Öte yandan kaza yol üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde beton mikserinin hızlı bir şekilde ilerlediği kendi şeridinde hareket eden vidanjöre kafadan çarptığı görülüyor.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan beton mikseri şoförü Veysi Bakır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Gökhan Akarca ile Erkan Karagel'in ise bacaklarında ciddi kırıkların oluştuğu öğrenildi. Kaza sonucu kapanan cadde araçların çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cendere Yolu'nda Korkunç Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement