Cep Telefonu Hırsızlığı Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cep Telefonu Hırsızlığı Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Cep Telefonu Hırsızlığı Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı
26.03.2012 21:38  Güncelleme: 15:57

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, cep telefonu satışı yapan bir iş yerine müşteri gibi gelen hırsız satış temsilcisini oyalamak suretiyle,soğukkanlı hareketler ile vitrinde bulunan 2 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

Atatürk caddesinde bulunan yarenlik alanında cep telefonu satışı yapan iş yerine müşteri gibi gelen başındaki şapka ile kendini kamusle etmeye çalışan hırsız uzun bir süre telefonlara bakmak bahanesiyle oyalanarak hırsızlığı gerçekleştireceği en uygun anı kolladı.Müşteri temsilcisini takip eden hırsız,müşteri temsilcisinin dikkatini başka yere verdiği anda,telefonların bulunduğu teşhir vitrini açan hırsız kolunu uzatarak aynı anda iki adet telefonu alarak cebine attı.

Hırsızlık girişimini kimseye fark ettirmeden gerçekleştiren hırsız,etrafını kolladıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi iş yerini terk etti.

Meydana gelen hırsızlık olayını vitrindeki cep telefonlarının eksildiğini fark ederek anlayan müşteri temsilcisi görüntüleri izleyince meydana gelen hırsızlığın işyeri güvenlik kamerasına saniye,saniye yansıdığını görerek durumu polislere bildirdi.Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri polise ve basın mensuplarına dağıtan müşteri temsilcisi bir önce hırsızın yakalanmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cep Telefonu Hırsızlığı Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika


Advertisement