Cezaevinde Tutuklu ve Hükümlüler Yangın Çıkardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cezaevinde Tutuklu ve Hükümlüler Yangın Çıkardı

Cezaevinde Tutuklu ve Hükümlüler Yangın Çıkardı
04.10.2013 22:39  Güncelleme: 08:55

Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda, tutukluların yataklarını avluya atıp ateşe vererek çıkardığı iddia edilen yangın, söndürüldü.

Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda, mahkum ve tutukluların yataklarını avluya atıp ateşe vererek çıkardığı iddia edilen yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası söndürüldü. Çıkan yangında 4 mahkumun dumandan etkilendiği belirtildi.

Akşam saat 20.00 sıralarında Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. İddiaya göre yangın, bazı hükümlü ve tutukluların yataklarını havalandırma boşluğuna atarak, yakmasıyla başladı. Cezaevi yetkilileri durumu Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, cezaevine giderek yangına müdahale etti. Dumandan etkilenenler için de iki ambulans cezaevine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangının ardından 4 mahkumun dumandan etkilendiği öğrenildi. Cezaevi yetkilileri, cezaevine gelerek inceleme yaptı. Yangın sırasında jandarma ekiplerinin cezaevi içerisinde koşuşturmaması dikkat çekerken, düdük sesleri de çevrede yankılandı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevinde Tutuklu ve Hükümlüler Yangın Çıkardı - Son Dakika


Advertisement