Cezaevine Girmek İçin Bankaya Silahla Giden Kişi, Serbest Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cezaevine Girmek İçin Bankaya Silahla Giden Kişi, Serbest Kaldı

Cezaevine Girmek İçin Bankaya Silahla Giden Kişi, Serbest Kaldı
19.09.2013 16:35

Cezaevine girmek için bankaya silahla giden kişi, hakkında "toplum huzurunu kaçırmak" suçundan yapılan işlemin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı

Bornova ilçesinde, dün, ödeyemediği borçları nedeniyle cezaevine girmek için bir banka şubesine kuru sıkı tabancayla giren ve polis çağrılmasını isteyen kişi, "toplum huzurunu kaçırmak" suçundan işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan M.Y. hakkında "toplum huzurunu kaçırmak" suçundan işlem yapıldı. M.Y, nöbetçi savcılığın talimatı üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü'nden salıverildi.

Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki bir banka şubesine gelen M.Y. (22), güvenlik görevlisine elindeki poşette bulunan kuru sıkı tabancayı göstermiş, korkmamasını ve kendisine ateş etmemesini söyleyerek polis çağrılmasını istemişti.

Polisler tarafından gözaltına alınan M.Y'nin polise, yaklaşık 70 bin lira borcunun bulunduğunu, cezaevine girmek için bu eylemi gerçekleştirdiğini anlattığı öğrenilmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cezaevine Girmek İçin Bankaya Silahla Giden Kişi, Serbest Kaldı - Son Dakika


Advertisement