"Cheetos İstanbul'un En Hızlısı" Koşu Yarışması Başlıyor - Son Dakika
Güncel

"Cheetos İstanbul'un En Hızlısı" Koşu Yarışması Başlıyor

"Cheetos İstanbul\'un En Hızlısı" Koşu Yarışması Başlıyor

Geleceğin başarılı atlet adayları, en hızlı olmak için koşacak

21.05.2014 12:09  Güncelleme: 12:06

Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, Türkiye Atletizm Federasyonu ve ORG Spor'un destekleriyle gerçekleştirilen "İstanbul'un En Hızlısı" koşu yarışması bu yıl, çocukların en sevdiği atıştırmalık markalarından Cheetos'un sponsorluğuyla gerçekleştiriliyor.

Türkiye'de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği olan İstanbul'un En Hızlısı, bu yıl 10. kez düzenleniyor. 1994 yılından bu yana Türkiye'de çocukların en sevdiği atıştırmalık markası olarak onların enerji dolu, hareketli ve eğlenceli dünyasını anlayan, "eğlence üssü" konseptiyle de çocukların gelişimi için hareket, merak ve keşfetme duygusunun önemini öne çıkaran Cheetos, miniklerin bu büyük heyecanına da ortak oluyor. Cheetos, İstanbul'daki tüm ilköğretim öğrencilerine açık olan yarışmaya sponsor olarak 'Cheetos İstanbul'un En Hızlısı' ile geleceğin başarılı atletizm sporcularının yetişmesine de katkı sağlıyor.

"Cheetos İstanbul'un En Hızlısı" koşu yarışması, 60 metre, 80 metre ve 100 metre olmak üzere üç kategorideki depar yarışlarından oluşuyor. 'Cheetos İstanbul'un En Hızlısı' yarışmasına 10-14 yaş arasında 25 bini aşkın çocuk katılıyor. Organizasyonda okul elemeleri ve ilçe elemelerinin ardından 28-29 Mayıs tarihlerinde Asya ve Avrupa yakası yarı final mücadelesi gerçekleştirilecek. 4 Haziran'da gerçekleştirilecek final yarışı sonucunda ise İstanbul'un en hızlı çocukları belirlenecek.

2004 yılından bu yana yapılan organizasyonda bugüne kadar 90 bin çocuk, yarışma heyecanını yaşadı. Yarışlara katılan birçok çocuk ise önemli başarılara imza attı. Organizasyonda yarışan başarılı sporcular, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Türkiye rekorları kırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Cheetos İstanbul'un En Hızlısı' Koşu Yarışması Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • kaan arda yavuz: bu haber çok güzel ve bu yarışa herkes çok sever ben nerdeyse en hızlı koşanım 2 3 Yanıtla
  • kaan arda yavuz: bu haber güzel ve bu yarışa herkez katılak ister 0 4 Yanıtla
  • selinay orhanlı: benim adım selinay ben de katılmak istiyorum hem ben çok hızlı koşarım 2 1 Yanıtla
  • berinnur: tam sınırda 10 yaşındayım aksilik çıkmassa mutlaka katılırım 2 0 Yanıtla
    Arda: 7 yaşındayım çok hızlı koşarım bursadan geleceğim 0 0
  • elif: bendeeeeee 1 0 Yanıtla
  • Özlem Berivan Biter: Merhaba ben özlem cheetos İstanbul'un en hızlısı yarısına katılmak istıyorum yaşım 11... 1 0 Yanıtla
  • BİLGESU YILDIRIM: Ben Katıldım :D 1 0 Yanıtla
    KEREM BABAHASAN: nasıl 0 0 efe alışık: nasıl katıldın 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement