CHP'den Ümit Erkol'un Gözaltına Alınmasına Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'den Ümit Erkol'un Gözaltına Alınmasına Tepki

09.04.2026 10:44

CHP'li Nurhayat Altaca, gözaltının baskı amaçlı olduğunu belirtti ve mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'un gözaltına alınmasına ilişkin, "Amaç açık, umudu kırmak, toplumu sindirmek, mücadeleyi zayıflatmak. Ne baskı ne gözdağı bizi yolumuzdan döndüremez. Ne operasyonlar ne tehditler bu iradeyi teslim alabilir. Kaçamayacaksınız. O sandık kurulacak" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'un gözaltına alınmasına tepki göstererek, sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

"CHP Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol, İzmir'deki kooperatif soruşturması kapsamında gözaltına alınması tesadüf değildir. Her gün yeni bir siyasi operasyonla karşı karşıya bırakılıyoruz. Amaç açık, umudu kırmak, toplumu sindirmek, mücadeleyi zayıflatmak. Ne baskı ne gözdağı bizi yolumuzdan döndüremez. Ne operasyonlar ne tehditler bu iradeyi teslim alabilir. Kaçamayacaksınız. O sandık kurulacak, millet yeniden konuşacak!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'den Ümit Erkol'un Gözaltına Alınmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement