CHP'li Keskin, Karşıyaka'da Çarşı Kültür Merkezi'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Keskin, Karşıyaka'da Çarşı Kültür Merkezi'nin Açılışına Katıldı

CHP\'li Keskin, Karşıyaka\'da Çarşı Kültür Merkezi\'nin Açılışına Katıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Rant peşinde koşmadan, kentlilerin ihtiyaçlarını gözeten belediye başkanımızı ve kadrolarını yürekten kutluyorum."

17.09.2013 22:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Rant peşinde koşmadan, kentlilerin ihtiyaçlarını gözeten belediye başkanımızı ve kadrolarını yürekten kutluyorum. Başkanımızın gerçekleştirdiği bu hizmetlerle gurur duyuyorum. Karşıyakalıların yerel seçimlerde bu bilinçle hareket edeceklerine inanıyorum" dedi.

Karşıyaka Belediyesi'nin 9 yıl içinde yaptırdığı 8. Kültür Merkezi olan "Çarşı Kültür Merkezi" törenle açıldı. Karşıyaka Çarşısı'ndaki Şükran Kurdakul Sokak'ta, eski belediye binasının yerine yaptırılan "Çarşı Kültür Merkezi"nin açılışı CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin'in yanı sıra, CHP'li bazı vekillerin ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Keskin, iktidarın yerel yönetimleri, siyasi rant anlayışına göre şekillendirdiğini kaydederek, "Sosyal demokrat belediyelerde demokrasi vazgeçilmez bir unsurdur. Hizmetler üretilirken, o hizmetten yararlanacak olanların fikirlerinin alınması vazgeçilmez bir ilkedir. Karşıyaka'da yaşayan yurttaşlarımız, burada kültür ve sanatın değişik örneklerini yaşayacaklar. Rant peşinde koşmadan, kentlilerin ihtiyaçlarını gözeten belediye başkanımızı ve kadrolarını yürekten kutluyorum. Başkanımızın gerçekleştirdiği hizmetlerden gurur duyuyorum. Yerel seçimlerde Karşıyakalıların bu bilinçle hareket edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Keskin konuşmasının ardından, Çarşı Kültür Merkezi'nde açılan, belediye kurslarındaki kursiyerlerinin El Sanatları Sergisi, Eski İzmir Deltası Fotoğraf Sergisi ile Karikatürcüler Derneği'nin "Dünya Çizerlerinden Barış Karikatürleri" Sergisini gezdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu tarafından sergilenen, kısa skeçlerden oluşan gösteriyi de izledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Keskin, Karşıyaka'da Çarşı Kültür Merkezi'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement