CHP Seçim Bürosuna Molotfolu Saldırı - Son Dakika
Güncel

CHP Seçim Bürosuna Molotfolu Saldırı

CHP Seçim Bürosuna Molotfolu Saldırı

Beyoğlu'nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi seçim irtibat bürosuna yüzleri maskeli bir grup tarafından molotofkokteyli saldırı düzenledi.

19.04.2011 23:10

Beyoğlu'nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi seçim irtibat bürosuna yüzleri maskeli bir grup tarafından molotofkokteyli saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan olmazken, seçim irtibat bürosunun camları kırıldı, maddi hasar meydana geldi. Polis, saldırı ile ilgili araştırma yapıyor. Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi 127 numarada bulunan CHP seçim bürosuna yüzü maskeli bir grup molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Bina içinde çıkan ufak çapta yangın parti üyeleri tarafından büyümeden söndürüldü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu eski Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, 'Bürodan beş dakika önce çıktım. Sonrasında saldırı oldu. İçeride yangın çıktı. Camlar kırıldı. Saldırının kimler tarafından yapıldığını bilmiyoruz. " diye konuştu.

Görgü tanığı Hüseyin Karadağ ise ara sokaktan gelen yüzleri maskeli bir grubun saldırdığını ve onları engellemeye çalışmasına rağmen molotofları attıklarını söyledi. Polis, saldırı ile ilgili araştırma yapıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Seçim Bürosuna Molotfolu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement