Cinayetin Nedeni, Ek Kart - Son Dakika
Güncel

Cinayetin Nedeni, Ek Kart

Cinayetin Nedeni, Ek Kart

Aydın'da iki akraba arasında çıkan kavgada, Ersun Erkut'u (41) av tüfeği ile vurarak öldüren L.Y. (62), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

24.04.2016 16:16

Aydın'da iki akraba arasında çıkan kavgada, Ersun Erkut'u (41) av tüfeği ile vurarak öldüren L.Y. (62), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Uzaktan akraba olan ve karşılıklı evlerde oturan Ersun Erkut ile L.Y.'nin, Erkut'un annesinin kredi kartı üzerinden ek kart çıkartması nedeniyle kavga ettikleri öne sürüldü.

Olay, Umurlu Mahallesi Yarıkkavak Mevkii 101 numara önünde dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Evli 3 çocuk babası Ersun Erkut bir süre önce annesine ait kredi kartına bağlı bir ek kart çıkarttı. Yapılan harcamaları gören anne S.E., akrabası olan L.Y.'ye, ek karta faiz işleyip işlemediğini sordu. L.Y.'nin faiz işlediğini söylemesi üzerine anne S.E., oğlu Ersun Erkut'a kartı iptal ettirmesini söyledi. Buna sinirlenen Ersun Erkut ve L.Y. 21 Nisan Perşembe günü tartıştı. Ersun Erkut'un kendisine saldırmasını gururuna yediremeyen L.Y., iddiaya göre dün alkol aldıktan sonra elinde av tüfeği ile Ersun Erkut'un kapısını çaldı. Erkut kapıyı açtığında, L.Y. tüfeği ateşledi. İkisi kız, üç çocuğunun önünde sol karın boşluğundan vurulan Erkut, akrabalarının haber vermesiyle  ne gelen 112 ambulansıyla Aydın Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkut, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından polisi arayan L.Y., cinayet işlediğini söyleyerek teslim oldu. Umurlu Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan L.Y., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Sorgusu tamamlanan L.Y., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayetin Nedeni, Ek Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement