Çinli Ünlü Milyarder Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Çinli Ünlü Milyarder Kayboldu

Çinli Ünlü Milyarder Kayboldu

Çinli Fosun Group şirketinin başkanı da olan Guo Guangchang'ın kayıp olduğu ortaya çıktı. Şirket, Guangchang'ın telefonlarına cevap vermediğini duyurdu.

11.12.2015 18:06

Bloomberg Tv'nin haberine göre Çinli milyarder iş adamı Guo Guangchang'a, Caixin dergisinin internet sitesinin ismini vermediği kaynaklara dayandırdığı haberine göre, ulaşılamıyor.

"TEMASI KAYBETTİK"

Dergi, ülkenin en büyük şirketleirnden biri olan ve az ortağa sahip Fosun Group, Başkanı Guangchang ile "teması kaybettiğini" kaydettiğini duyurdu. Club Mediterranee SA'nın sahibi olan ve Cirque du Soleil Inc.'ten hisse alan grup, sigorta, gayrımenkul, ilaç ve emtia alanlarından faaliyet gösteriyor.

CEP TELEFONUNA CEVAP VERMİYOR

Fosun Group Başkan Yardımcısı Liang Xinjun, Guo'nun nerede olabileceğine ilişkin soru üzerine yazılı yaptığı açıklamada, şirketin durumu "ele aldığını" kaydetti. Liang'ın cep telefonuna yapılan aramalar ise karşılıksız bırakıldı. Caixin, ismini vermediği bir üst düzey Fosun yöneticisinin Guo'nun öğe saatlerinde Şanghay'da olduğunu söylediğini, ancak daha sonra bu yetkiliye de cep telefonundan ulaşılamadığını kaydetti.

ÇİN'İN EN ZENGİN 17'Cİ KİŞİSİ

Fosun Group'un kurucusu da olan Guo, Bloomberg'in derlediği verilere göre, 5.6 milyar dolar serveti ile Çin'in 17'nci en zengin kişisi konumunda. Kendisini Warren Buffett'in öğrencisi olarak niteleyen Guo, şirketini küresel satın almalara yöneltti. Fosun International Ltd., Bloomberg'in derlediği verilere göre, 29 milyar yuan (4.5 milyar dolar) tutarında 16 anlaşmanın duyurusunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çinli Ünlü Milyarder Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • haklıyım: hdpkk yapmıstır kırolar 0 0 Yanıtla

Advertisement