Çocuğu Tuhafiyeye Bırakıp Kayıplara Karıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çocuğu Tuhafiyeye Bırakıp Kayıplara Karıştı

Çocuğu Tuhafiyeye Bırakıp Kayıplara Karıştı
22.07.2017 20:54

İZMİT'te genç bir kadın, telefoncu dükkanına gidip hemen geleceğini söyleyerek tuhafiye dükkanına yaklaşık 1 yaşındaki erkek çocuğu bırakıp kayıplara karıştı.

İZMİT'te genç bir kadın, telefoncu dükkanına gidip hemen geleceğini söyleyerek tuhafiye dükkanına yaklaşık 1 yaşındaki erkek çocuğu bırakıp kayıplara karıştı.

Olay Doğan Mahallesi Değirmen Sokakta bulunan tuhafiye dükkanında meydana geldi. Dükkana gelen genç bir kadın mahalle içersinde bulunan telefoncuya gidip geleceğini söyleyerek yaklaşık 1 yaşında olan erkek çocuğu bırakıp kayıplara karıştı. Yaklaşık 3 saat boyunca annesinden haber alamayan dükkan sahibi durumu polise bildirdi. Bu esnada çevre esnaflar annesinin bırakarak gittiği bebeğe süt ve yiyecek vererek ilgilendiler. Tuhafiye dükkanına gelen polis ekipleri çocuğu bırakan kadını arama çalışmaları başlatırken bebeği de polis merkezine götürdüler.

- İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuğu Tuhafiyeye Bırakıp Kayıplara Karıştı - Son Dakika


Advertisement