Çocuk Sanat Merkezinde Gösteri Zamanı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Sanat Merkezinde Gösteri Zamanı

Çocuk Sanat Merkezinde Gösteri Zamanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nde ilk dönem kursları başarı ile tamamlandı.

25.06.2012 14:47  Güncelleme: 16:04

Çocuk Tiyatrosu, Halk Oyunları ve Modern Dans Kursları dönem sonu gösterileri iki gün süre ile sahnelendi.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ve Kalkınma Bakanlığı tarafından Sodes kapsamında finanse edilen Çocuk Sanat Merkezi, 1. dönem kursiyerleri 3-4 ay sure ile aldıkları eğitimlerin sonuçlarını aileleri ile paylaştılar. Devam eden Müzik kursları öğrencilerinin da katkı sağladığı gösteriler, Ömer Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı. İlk gün Çocuk Tiyatrosu, ikinci gün Halk Oyunları ve Modern dans gösterilerini onlarca aile beğeni ile izledi.

Babalar çocukları ile birlikte katıldıkları atölyelerde onlarla birlikte ebru, seramik yapmaktan el sanatları ile ilgili atölyelerde bulunmaktan son derece memnun kalırken, çocuklar da hep katıldıkları atölye çalışmalarını babaları ile paylaşmaktan çok mutluydular. Pazar günü M1 merkez AVM'de yapılan etkinlikte de yüzlerce çocuk bazen babaları, bazen de anneleri ile birlikte Babalar için hediye kartlar hazırladılar. Babalarına sevgilerini kağıtlarla yaptıkları şekillerle anlatan çocuklar, hazırladıkları kartların üzerlerine yazdıkları sevgi ve kutlama mesajları ile de babalar günü bir başka kutlandı.

Proje koordinatörü Sema Marangoz, "Sodes kapsamında yürüttüğümüz Çocuk Sanat merkezindeki çalışmalarımızın paylaşıldıkça değer kazandığını düşünüyoruz. Çocuklar için yapılan tüm etkinliklere özel günlerde ailelerin katılımını önemsiyoruz. Anneler Gününde olduğu gibi Babalar Gününde de çocuklarla birlikte aileleri de içeren etkinlikler yaptık. Önümüzdeki günlerde yine aile katılımını içeren farklı etkinlikler de gerçekleştireceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Sanat Merkezinde Gösteri Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement