Çocuklar Sömestir Tatillerinin Keyfini Zafer Plaza'da - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Sömestir Tatillerinin Keyfini Zafer Plaza'da

Çocuklar Sömestir Tatillerinin Keyfini Zafer Plaza\'da

Zafer Plaza, Sömestir Tatiline giren öğrenciler ve aileler için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

09.02.2016 15:33  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EĞLENEREK YAŞADILAR…

İki haftalık Sömestir tatillerinin ikinci haftasında da Zafer Plaza'da kendilerine özel hazırlanan etkinlik alanında keyifli saatler geçiren Çocuklar, Sömestir tatillerinde eğlenceye doymanın keyfini yaşadılar.

Armağan Oyuncak İle Lego Eğlencesi: Çocuklar Sömestir tatilinin tadını herkesin çok sevdiği Legolar ile yaratıcılıklarını konuşturarak çıkardılar.

Minik Ustalar Atölyesi : Çocuklar için Atölyelerde hayal güçleri ve el becerileriyle keçeden çanta, saat, kardan adam çerçevesi ve pufidik yastık yapmanın tadı bir başka oldu. Yaptıkları ürünlerle hatıra fotoğrafı da çektiren çocuklar Zafer Plaza'dan yüzleri gülerek ayrıldılar.

Sihirbaz Gösterisi : Çocuklar hem Sihirbazın birbirinden ilginç Showlarına tanık oldu hem de showun bir parçası olarak şaşkınlık içinde kaldılar.

Şirine, Batman ve Superman ile Fotoğraf Çekimi : Çocuklar ilgilerini oldukça çeken Şirine, Batman ve Superman ile hatıra fotoğrafı çektirmenin keyfini doya doya yaşadılar.

Bimeks ile Tekno Oyunları' nda : Çocuklar Bimeks'in keyifli etkinlikleriyle hem teknolojiyi yakından takip etmiş oldular. Hem de eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.

Jokerland' da Oyuncakların Keyfi' nde : Jokerland' da eğlenceli oyuncakların keyfi çıkarıldı.

Çocuklar için Sömestir Tatili, oldukça eğlenceli geçirdiler. Zafer Plaza, çocuklar ve gençler için hazırladığı harika bir etkinlik programıyla 15 gün boyunca dolu dolu eğlence Zafer Plaza'da yaşandı.

Bu arada Çocuklar Sömestir'de Bursa'nın en modern sinema kompleksi Cinetech Sinemaları'nda en eğlenceli tatil filmlerini izlediler.

Sömestir Alışverişlerine Uludağ Tatili Hediye!

Ayrıca Sömestir tatilinde yetişkinler de unutulmadı. Çocuklar eğlenirken Aileleri de Zafer Plaza AVM'de Tam Puan Kart ile yaptıkları alışverişlerine tatil kazanma şansını yakaladı. 23 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında yapılan Sömestir alışverişlerinde en fazla Tam Puan toplayan şanslı kişi İskender Yıldız Zafer Plaza'dan , Uludağ Erta Soyak Otel'de 2 gece 3 gün çift kişilik tatil hediyesi kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Sömestir Tatillerinin Keyfini Zafer Plaza'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement