Coğrafya Öğretmeni, Av Tüfeğiyle Öğretmenevinde İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Coğrafya Öğretmeni, Av Tüfeğiyle Öğretmenevinde İntihar Etti

Coğrafya Öğretmeni, Av Tüfeğiyle Öğretmenevinde İntihar Etti

Manisa'da 27 yaşındaki coğrafya öğretmeni Hüseyin Karakaş, av tüfeğiyle intihar etti. Öğretmen, "Ölümümden kimse sorumlu değildir." notu bıraktı.

13.09.2015 19:42  Güncelleme: 21:28

Manisa Öğretmenevi'nde kalan coğrafya öğretmeni 27 yaşındaki Hüseyin Karakaş, av tüfeğiyle başına ateş edip intihar etti.

RESEPSİYONU ARAYIP KUMANDASININ BOZULDUĞUNU SÖYLEDİ

Manisa'nın Gördes İlçesi'ndeki Güneşli Anadolu Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olan Hüseyin Karakaş, saat 11.00 sıralarında Manisa Öğretmenevi'ne geldi.

Öğretmenevinin 3 katında bulunan 312 numaralı odaya yerleşen 3 yıllık öğretmen Karakaş, saat 16.00 sıralarında resepsiyonu arayıp, televizyonun kumandasının bozulduğunu belirtip, yardım istedi.

PERSONEL ÖĞRETMENİ YATAĞINDA KANLAR İÇİNDE BULDU

Yarım saat sonra odaya giden öğretmenevi personeli, bekar olan Karakaş'ı yatağında kanlar içinde buldu. Haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, bekar olan Karakaş'ın intihar ettiğini belirledi.

"ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR"

Bir süredir Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Karakaş'ın kaldığı odada yapılan incelemede, "Ölümümden kimse sorumlu değildir" ve 2 yakınının telefonlarının bulunduğu not bulundu.

4 GÜNDÜR OKULA GİTMEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Görev yaptığı okula 4 gündür gitmediği, okul yönetiminin telefonlarına da cevap vermediği öğrenilen Karakaş'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incemelerinin ardından Manisa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Denktaş öğretmenevine gelerek, olayla ilgili bilgi aldı. Polis, Karakaş'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Coğrafya Öğretmeni, Av Tüfeğiyle Öğretmenevinde İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • tttt: askerlik yapmazsiniz yarm gun calisirsiniz 3 ay tatil yaoar yan yatarsiniz aglamayn aglamayin 12 59 Yanıtla
    ferit.: Turkiyede bu meslek kadar rahat bir iş ben gòrmedim.kar yağınca bile tatil oluyor. Almanyada 14sene kaldım boyle tatil görmedim.. 2 2
  • Yangelyat: Öğretmenler kusura bakmayın ama hepiniz yan gelip yatan bedavacılarsınız. 9 53 Yanıtla
    Ordulu burjuva: Sende catlaaa:))) 5 2
  • ee: ogretmenden rahat memur mu ar 3 ay tatil yari yil tatili dersaneler ozel ikukukar imasa be ogrwtiniz ki salla basini al masini sene sonu tum igrebcilere artislik yapar velunin yuzune bajnazsiniz geoiniz beter olun 9 52 Yanıtla
  • Zazapalulu: bu çalışma şartlara bu maaş ?ögretmenlerin %90 ı borç batağında! 23 34 Yanıtla
    İrade: Asgari ücretli napsın 18 6 Ali: Şükretmek lazım asgari ücretli ne yapsın 1 3
  • Koyun: Manyak oldu millet bir Bilal uğruna!! 41 11 Yanıtla
  • Veteriner Fakültesi öğrencisi: Öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi şarttır.Maaşları gerçekten de çok azdır.10 yıllık öğretmen abim 2450 alıyor ekdersi de yok branşçıdır.yazık çok yazık!! 34 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement