Çolak'tan Hastaneye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çolak'tan Hastaneye Ziyaret

Çolak\'tan Hastaneye Ziyaret

Vali Musa Çolak, hastanede yaralı mehmetcikleri ziyaret etti.

09.05.2012 08:34

Siirt Valisi Musa Çolak, 07 Mayıs 2012 günü, Eruh İlçesine bağlı, Bilgili köyü Kuzey bölgesinde, bölücü Terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda, çıkan çatışma sonucu hafif yaralanan ve Siirt Askeri hastanesinde tedavi altına alınan, Piyade Teğmen Özgür Candemir ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Kaya'yı ziyaret ederek, kendileri ile bir süre görüştü. Kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Siirt Askeri Hastanesine tedavileri yapılan yaralı Mehmetçikleri ziyaret ederek, kendilerine moral veren Vali Musa Çolak, buradaki yetkililerden, yaralıların durumları hakkında da bilgi aldı.

Siirt Valisi Musa Çolak "07 Mayıs 2012 günü, Siirt iline bağlı, Eruh ilçesi, Bilgili kuzey bölgesinde, 3. cü Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında, terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, hafif yaralanan iki güvenlik mensubumuzu Askeri hastenede ziyaret ettim.

Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre, Kahraman güvenlik güçlerimizin hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Piyade Teğmen Özgür Candemir ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Kaya'nın genel durumları iyi, tedavi süreci gün geçtikçe iyiye doğru gitmektedir. Bugün itibariyle, kendilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundum. Ayrıca İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin' nin selam ve geçmiş olsun dileklerini de yaralılarımıza ilettim. Kahraman Mehmetciklerimizle kısa bir sohbette bulundum. En kısa sürede tekrar eski sağlıklarına kavuşacaklarını ümit ediyorum. Yaralılarımızın tedavi sürecinin devam ettiğini, ancak daha donanımlı bir üst hastaneye sevkine uzman hekimlerimiz tarafından karar verildi. En kısa sürede Gata Askeri Hastenesine Ambulans Uçakla sevkleri yapılacaktır. dedi.

Masum Vatandaşlarımıza, kahraman güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları, bir kez daha nefretle, şiddetle kınadığını İfade eden Vali Musa Çolak,"Ülkesiyle, Milletiyle bölünmez bütünlüğümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik, hain saldırılar asla başarılı olamayacaktır. Bölücü terörü şiddetle, nefretle kınıyorum. Bunların insanlığından dahi şüphe ediyorum. Devletimiz güçlüdür, terörist faaliyetlerin üstesinden gelecek güçteyiz ve kararlıyız. Buradan bir kez daha Aziz şehitlerimizi Rahmetle şükranla anıyor, Kahraman gazilerimize de, Allah' tan acil şifalar diliyorum."diye konuştu.

Siirt Valisi Musa Çolak' ın Askeri hastane ziyaret programına; 3. cü Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Emniyet Müdürü Recep Güven,İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ödemiş eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çolak'tan Hastaneye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement