Çorlu Gazeteciler Derneği'nden 5. Kolordu Komutanı Altıntaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden 5. Kolordu Komutanı Altıntaş'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği\'nden 5. Kolordu Komutanı Altıntaş\'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimi 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'ı makamında ziyaret etti.

19.06.2013 14:18  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden 5. Kolordu Komutanı Nazım Altıntaş'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimi Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'ı makamında ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Genel Sekreter Coşkun Bozyel, Sayman Serdar Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Yıs ve Tuğberk Erdem, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Korgeneral Altıntaş; "Artık günümüzde haber, teknolojinin de desteğiyle çok hızlı yayılıyor. Sizlerde bu çalışmanın içerisindesiniz, işiniz çok zor. Artık internet vasıtasıyla dünyanın her yerinde olup biteni en kısa sürede öğrenebiliyoruz. En ufak köylerde dahi gazetelerin, televizyon ve ajansların temsilcileri var. Sizleri ve yeni yönetiminizi tebrik ediyorum" dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği hakkında bilgiler veren Başkan Levent Silistre, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'a gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorlu Gazeteciler Derneği'nden 5. Kolordu Komutanı Altıntaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement